Чай, бисквити и книги или новият лик на "ЛИК".

Още едно прекрасно място в София. Читалня, чайна, арт-зона, книжарница, пространство за идеи и бисквитен уют. Новият многоЛИКов обЛИК на ЛИК. :)
Усмивка на фона на графична стена. Какво повече му трябва на човек, за се почувства добре...
Стихийната креативност на Елена Семерджиева е събрала в комбинацията между строгостта на бялото и графичността на въображението истински книжен свят. Свят, в който тепърва ще се вихрят нови и нови идеи.
Освен споделени тайни и магично усещане, в чайната на "ЛИК" може да усетите спокойствието на една истински уютна читалня. Достатъчно бяла, за да вдъхва доверие и достатъчно креативна, за да провокира въображението.
Ако сте смели, позволете на вълната от книги да ви залее и бъдете сигурни - след такава вълна всеки може да изплува. Една идея по-силен, една идея по-умен, една идея по-богат.

Освен да ви пожелая приятно и вкусно потапяне в това късче различен от ежедневието ни свят, искам да ви прошепна, че в чайната на "ЛИК" тепърва ще има инетресни творчески ателиета, в които ще можем да добием нови умения и да сътворим наши си красоти.
                                            Приятно плуване в света на идеите!

Коментари

  1. Здравейте, много ме радва блога Ви. Той попадна при мен съвсем 'случайно' днес : ) Ето и още едно доказателство в линкове, че случайности няма :

    http://7dailysins.wordpress.com/2011/12/14/we-miss-you-too/

    http://vimeo.com/33661097

    ОтговорИзтриване
  2. Съжалявам, че чак сега отговарям. Много съм нова в това начинание и още не знам как да следя коментарите. :)
    Благодаря за хубавите думи, а за случайностите, нали знаете "няма нищо случайно". :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар