Мери Попинз в балон

Вая има да чете от препоръчителния списък за лятото "Мери Попинз". Тя реши, обаче,  да прочете цялата поредица, не само първата.
  Междувременно, започна да играе на Мери Попинз. Без да спазва сюжета, разбира се. Само характерите на героите. Тя постоянно играе на това, което чете/гледа/слуша. Затова като цяло внимаваме какво да е то. :)

 Като оставим настрана почти истинската къща, която има и в която може да си запали осветление, за да играе, че е станало вечер, останалите неща са предмети оттук оттам намерени и пригодени. Има даже и животни, които играят ролята на определени герои от книгата. Вая е дете, а децата нямат нужда от натуралистични играчки. Само от въображението си и от време.

  След като направих съществото на Петя, Вая реши, че Мери Попинз има спешна нужда от балон, с който да се придвижва. Каручката и чадърът ѝ не бяха достатъчни превозни средства. Тя трябваше да бъде докрай екстравагантна. :)  Вечерта, към 22.00ч. се появи и балонът на Мери Попинз. Много се чудех какъв кош да му сложа на този балон, докато не се сетих, че неслучайно пазя опаковките от кремовете за тяло. :) И така, ваянината Мери Попинз вече има и балон., в който се оказа, че се чувства много добре. Не е най-съвършеният, беше доста късно, когато го правих, но важното е, че Вая си го хареса.



Коментари